logo

KUKUŘIČNÝ KRÉM

4 porce:

600 ml Kuřecí vývar Cibule Bistro
60 g Máslo
30 g Kukuřičná mouka
300 g Kukuřice zrno
100 ml Kokosové mléko podle chuti na zjemnění
Sůl
Pepř

Na servis:

Popcorn
Čerstvý koriandr
Mini rajčata
Zrnka kukuřice
Trhané kuřecí maso
Máslo
Sůl

  • V rozehřátém hrnci na másle rozmícháme máslovou jíšku z kukuřičné mouky.
  • Přidáme kukuřici, kokosové mléko a Kuřecí vývar Cibule Bistro. Osolíme, opepříme a pozvolna, za občasného míchání, vaříme.
  • Rozmixujeme do hladkého a hustého krému, podle potřeby můžeme naředit.
  • Podáváme s na másle opečenými a osolenými mini rajčaty, kukuřicí, trhaným kuřecím masem vařeným ve vývaru, s koriandrem a popcornem.

Tip šéfkuchaře:

Pikantní chuť můžeme polévce dodat čerstvým chilli.