KUKUŘIČNÝ KRÉM
4 porce:
600 ml Kuřecí vývar Cibule Bistro
60 g Máslo
30 g Kukuřičná mouka
300 g Kukuřice zrno
100 ml Kokosové mléko podle chuti na zjemnění
Sůl
Pepř
Na servis:
Popcorn
Čerstvý koriandr
Mini rajčata
Zrnka kukuřice
Trhané kuřecí maso
Máslo
Sůl
- V rozehřátém hrnci na másle rozmícháme máslovou jíšku z kukuřičné mouky.
- Přidáme kukuřici, kokosové mléko a Kuřecí vývar Cibule Bistro. Osolíme, opepříme a pozvolna, za občasného míchání, vaříme.
- Rozmixujeme do hladkého a hustého krému, podle potřeby můžeme naředit.
- Podáváme s na másle opečenými a osolenými mini rajčaty, kukuřicí, trhaným kuřecím masem vařeným ve vývaru, s koriandrem a popcornem.
Tip šéfkuchaře:
Pikantní chuť můžeme polévce dodat čerstvým chilli.